BLITS EN BLINKEND

jouw AUToshoot

Voor de echte autoliefhebber zoal jij, is je auto een droom op wielen. En dat wil je vastgelegd hebben. Dit kan op locatie of in de hiervoor speciaal ontworpen autostudio. De studio is tevens geschikt voor het maken van 360 graden foto’s van auto’s of motoren voor commerciële doeleinden. Voorafgaand aan de shoot worden je wensen en de mogelijkheden besproken. Meer informatie over de aanpak van de shoot vindt je hier. 

Bekijk de mogelijkheden

Studiofotografie | autofotografie | Roel-Thewessen-Photo | Colour | aRTh Photography | Studio | Chevrolet Apache

FOTOSHOOT oP LOCATIE

€ 175,-

Een uitgebreide fotoshoot van (jou en) je auto of motor op een door jouw aangegeven locatie. Mocht je zelf geen mooie plek weten gaan we samen op zoek naar mooie fotolocaties. Vooraf aan de shoot worden je wensen uitgebreid besproken. 

Binnen twee weken staan de foto’s in je persoonlijke online galerij. Hier kun je aangeven welke foto’s je graag bewerkt wilt hebben en welke je wilt bestellen. Van elke bestelde foto ontvang je een digitaal bestand met mijn logo voor gebruik op sociale media. Het afdrukken van je foto’s gebeurt alleen bij drukkers die gebruikmaken van het beste papier en de modernste technieken om deze te drukken. Dit om jou de beste kwaliteit te bieden.

Bij deze fotoshoot ontvang je twee foto’s als digitaal bestand voor sociale media. 

Fotoshoot op locatie:

FOTOSHOOT IN STUDIO

Vanaf € 225,-

Een uitgebreide fotoshoot van (jou en) je auto of motor in de fotostudio in Gronsveld. Vooraf aan de shoot worden je wensen uitgebreid besproken. Om jouw auto of motor nog meer in het oog te laten springen is het mogelijk om in de nabewerking een volledig witte achtergrond te creëren tegen meerprijs zoals te zien is in het voorbeeld hieronder. 

Kom je voor een shoot met een auto of motor kun je rustig wachten totdat de foto’s zijn genomen, of je brengt het voertuig en komt deze na de shoot ophalen.

Binnen één week staan de foto’s in je persoonlijke online galerij. Hier kun je aangeven welke foto’s je wilt bestellen. Van elke bestelde foto ontvang je een digitaal bestand met mijn logo voor gebruik op sociale media. Het afdrukken van je foto’s gebeurt alleen bij drukkers die gebruikmaken het beste papier en de modernste technieken om deze te drukken, dit om de beste kwaliteit te bieden. Bij deze fotoshoot ontvang je drie afgedrukte foto’s van 20×30 centimeter en vier foto’s als digitaal bestand voor sociale media.      

Fotoshoot in studio:

Studiofotografie | autofotografie | Roel-Thewessen-Photo | Colour | aRTh Photography | Studio | Golf

COMMERCIËLE STUDIOSHOOT

Prijs op aanvraag

Als je je auto of motor wil verkopen is de eerste indruk van groot belang. De foto’s van deze shoot zorgen voor een echte blikvanger.

Een fotoshoot van de auto of motor in een professionele fotostudio, voorzien van een 360 graden draaiplateau zodat het voertuig vanuit elke hoek kan worden gefotografeerd met de beste belichting. Voorafgaand aan de shoot worden je wensen uitgebreid besproken, zodat we hier tijdens de shoot aandacht aan kunnen besteden. Er is ook de mogelijkheid om foto’s van het interieur te maken. 

Kom je voor een shoot met een auto of motor kun je rustig wachten totdat de foto’s zijn genomen, of je brengt het voertuig en komt deze na de shoot ophalen.

Binnen tien dagen staan de foto’s in je persoonlijke online galerij. Hier kun je aangeven welke foto’s je wilt bestellen. Van elke bestelde foto ontvang je een digitaal bestand met mijn logo voor gebruik op sociale media. Het afdrukken van je foto’s gebeurt alleen bij drukkers die gebruikmaken van het beste papier en de modernste technieken om deze te drukken, dit om de beste kwaliteit te bieden. Bij de luxe fotoshoot ontvang je twee afgedrukte foto’s van 20×30 centimeter en drie foto’s als digitaal bestand voor sociale media.     

Commerciële studioshoot:

Andere wensen

Iets anders in gedachten? Neem gerust contact op voor een offerte op maat. 

WAT JE MOET WETEN VOOR EEN SHOOT

Benieuwd naar mijn werkwijze tijdens de fotoshoot? Lees wat je kunt verwachten en hoe een fotoshoot in zijn werk gaat.

DE FOTO'S

Foto’s worden gedrukt met de meest moderne drukmethoden op de beste papiersoorten. Hierdoor bent je altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

 

AFMETINGEN VAN PRINTS

Afdrukken zijn al verkrijgbaar vanaf 10×15 centimeter en kunnen naar wens groter worden afgedrukt. Het is ook mogelijk een Fine Art-print van een foto te laten maken.

ALGEMENE VOORWAARDEN