UNIEKE FOTOREIZEN

aRTh Photography organiseert en begeleidt unieke fotoreizen naar prachtige natuurgebieden. Professionele natuurfotografen staan voor je klaar om te helpen de mooiste foto’s te maken. 

LEES HIERONDER WAT HET CORONAVIRUS BETEKEND VOOR UW FOTOREIZEN

Het Coronavirus en jouw fotoreis

Overal ter wereld leiden mensen momenteel onder het Coronavirus. Ook als je hier zelf geen last van hebt is het erg lastig door alle beperkingen die zijn opgelegd op werk, uitgaan of reizen. Momenteel is de situatie zo dat reizen bijna onmogelijk wordt gemaakt om de pandemie te kunnen in dammen. Daarom is besloten om pas weer reizen te organiseren als dit veilig en verantwoord mogelijk is. 

Maak zelf schitterende foto's

Zelf schitterende foto's maken onder begeleiding van professionele begeleiding. De reizen zijn zo ingedeeld dat er overal ruim de tijd is om foto's te maken van de omgeving of dieren. Je komt gegarandeerd met vele prachtige foto's thuis.

bezoek Unieke locaties

De fotoreizen zijn samengesteld en worden begeleid door enthousiaste en ervaren natuurfotografen. Ze brengen je op de meest mooie en unieke locaties overal op de wereld.


voor beginners als gevorderden

Moet je alles nog leren van diafragma's en sluitertijden, of ben je reeds een gevorderde fotograaf? Geen probleem, de professionele fotograaf legt alles haar fijn uit, of probeert je te trigeren het maximale uit je camera te halen.

Begeleiding van een professional

Professionele fotografen die gedreven en gepassioneerde zijn om hun fotografiekennis over te brengen tijdens de reizen. Ze hebben zowel kennis van de omgeving, de soorten dieren als het begeleiden in het nemen van de mooiste foto's.