SNELLE ACTIE VASTGELEGD

JOUW SPORTshoot

Beweging en emoties vastleggen op een foto, dat is mijn uitdaging. Door het gebruik van professionele camera-apparatuur kunnen zelfs de snelste momenten vastgelegd worden. De rauwe emotie op het gezicht van de sporter maakt de foto zo uniek en bijzonder. Daar doe ik het voor!

Bekijk de mogelijkheden

| Motorcross | Roel-Thewessen-Photo | Colour | aRTh Photography | Sport |

SPORT FOTOSHOOT

Vanaf € 175,-

Een uitgebreide fotoshoot van jou en je favoriete sport op de sportlocatie van jouw keuze. De duur van de shoot is gemiddeld een uur. Vooraf aan de shoot bespreken we samen je wensen. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om foto’s te maken van een team of de deelnemers van een wedstrijd. Met mijn camera vang ik dat éne moment en staat jouw topprestatie voor altijd vastgelegd. 

Binnen twee weken staan de foto’s in je persoonlijke online galerij. Hier kun je aangeven welke foto’s je bewerkt wilt zien en welke je wilt bestellen. Van elke bestelde foto ontvangt je een digitaal bestand met mijn logo voor gebruik op sociale media. Het afdrukken van je foto’s gebeurt alleen bij drukkers die gebruik maken het beste papier en de modernste technieken om de foto te drukken, dit om de beste kwaliteit te bieden. Bij de sportshoot ontvang je twee foto’s als digitaal bestand voor sociale media.    

Standaard fotoshoot:

Andere wensen

Heb je andere wensen? Neem gerust contact op voor een offerte op maat. 

WAT JE MOET WETEN VOOR EEN SHOOT

Benieuwd naar mijn werkwijze tijdens de fotoshoot? Lees wat je kunt verwachten en hoe een fotoshoot in zijn werk gaat.

DE FOTO'S

Foto’s worden gedrukt met de meest moderne drukmethoden op de beste papiersoorten. Hierdoor bent je altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

 

AFMETINGEN VAN PRINTS

Afdrukken zijn al verkrijgbaar vanaf 10×15 centimeter en kunnen naar wens groter worden afgedrukt. Het is ook mogelijk een Fine Art-print van een foto te laten maken.

ALGEMENE VOORWAARDEN