professioNEEL EN ONTSPANNEN

Jouw STUDIOshoot

Een uitgebreide fotoshoot in een professionele fotostudio in Gronsveld, voorzien van alle mogelijke apparatuur.  Voorafgaand aan de shoot worden je wensen uitgebreid besproken, zodat we hier tijdens de shoot aandacht aan kunnen besteden. Tijdens de shoot wordt er de tijd genomen, zodat jullie je comfortabel voelen in een ontspannen sfeer.  Zo ben je verzekerd van het beste resultaat.

Studiofotografie | huisdieren | Roel-Thewessen-Photo | Colour | aRTh Photography | Studio

STUDIOSHOOT

€ 200,-

Wil je een mooi portret van jezelf, je kinderen of de hele familie? In de studio zijn er meerdere achtergronden beschikbaar en kan met lampen de juiste sfeer gecreëerd worden. De studio is ruim genoeg om foto’s te kunnen maken met groepen tot maximaal 8 personen.

Heb je zelf nog nooit voor de camera gestaan en vind je dit moeilijk? Hier help en begeleid ik je graag doorheen, ik adviseer je over hoe je het beste kunt poseren.

Naast het maken van een portretfoto van je huisdier is het in de studio ook mogelijk een ‘underlook’ foto te maken. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een speciale tafel met glazen plaat, dit geeft foto’s met een uniek perspectief van je huisdier waarop hij te zien is van onderaf. 

Binnen tien dagen staan de foto’s in je persoonlijke online galerij. Hier kun je aangeven welke foto’s je wilt bestellen. Van elke bestelde foto ontvang je een digitaal bestand met mijn logo voor gebruik op sociale media. Het afdrukken van je foto’s gebeurt alleen bij drukkers die gebruikmaken van het beste papier en de modernste technieken om deze te drukken, dit om de beste kwaliteit te bieden. Daarnaast ontvang je twee afgedrukte foto’s van 20×30 centimeter en drie foto’s als digitaal bestand voor sociale media.   

Studioshoot:

Andere wensen

Heb je speciale wensen zoals een cakesmash of boudoir shoot? Neem gerust contact op voor een offerte op maat. 

WAT JE MOET WETEN VOOR EEN SHOOT

Benieuwd naar mijn werkwijze tijdens de fotoshoot? Lees wat je kunt verwachten en hoe een fotoshoot in zijn werk gaat.

DE FOTO'S

Foto’s worden gedrukt met de meest moderne drukmethoden op de beste papiersoorten. Hierdoor bent je altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

 

AFMETINGEN VAN PRINTS

Afdrukken zijn al verkrijgbaar vanaf 10×15 centimeter en kunnen naar wens groter worden afgedrukt. Het is ook mogelijk een Fine Art-print van een foto te laten maken.

ALGEMENE VOORWAARDEN